Billigaste VPN

Billigaste VPN-tjänstproviders

Tja för att vara ärlig, som inte skulle vilja ta en gratis tjänst i dagens värld. Men sedan om något är gratis så finns det mycket mer kompromisser att göra eftersom det inte finns några gratis luncher i denna värld. Samma sak gäller för VPN-tjänster, vi är redo att punga ut pengar men vi behöver kostnadseffektivitet och för att vi kontinuerligt söka efter de billigaste VPN-leverantörerna över.

Nu uppstår frågan som kan vi verkligen få en billig VPN-tjänst med optimal kvalitet? Den här artikeln bygger på samma fråga för att hjälpa dig att hitta den billigaste VPN-tjänsten.

I dagens marknad den genomsnittliga kostnaden för VPN-tjänster sjunker på 10 USD per månad, men eftersom den här artikeln talar om billigaste VPN, så vi sätter upp 7 USD som det högsta betalande priset.

Nedan nämns listan över några av de billiga VPN-leverantörer…

StrongVPN

StrongVPN men att falla på en högre notering i fråga om pris är fortfarande en värdig utmanare att betala för. Det är en av de äldsta och betrodda varumärken med en mycket kostnadseffektiv plan som börjar med en hastighet av endast 7 USD i månaden. Dess kundservice är också oöverträffad som fungerar 24 * 7.

ibVPN (osynlig beter VPN)

När vi talar om att hitta den billigaste VPN-leverantör, detta en verkligen tar spelet bort som planerna börjar så lågt som 4,95 USD. Den är baserad i Rumänien och ger sina tjänster till 12 länder för närvarande. ibVPN har också en unik torrent tjänst som är en av USP.

VPNShazam

VPNShazam är också en av de bästa utmanare att tillhandahålla billiga och prisvärda VPN-tjänster. Detta är i grunden ett Israel-baserat företag som betjänar 28 länder, vilket är ett stort antal. Planerna här börjar med en kurs på 4,99 USD en månad framåt.

IPvanish

Med tanke på vilken typ av kvalitet detta varumärke levererar via sina VPN-tjänster, kan man säga att det är värt även om att falla till något högre kostnad. Detta företag täcker 45 + nationer under bältet. För närvarande kan man ta sina tjänster genom att ta planen 6,49 USD.